Klímaáruház és bemutatóterem: 1148 Budapest Kerepesi út 36 / Tanácsadás, hitelügyintézés, Egyedi nagykerárak szerelőknek!

 

Kérdése van? Hívjon minket!  +36 70 437 6412

 

GREE PULSE GWH09AGA-K6DNA1A INVERTER 2,5 KW KLÍMA SZETT
GREE PULSE GWH09AGA-K6DNA1A INVERTER 2,5 KW KLÍMA SZETT
257 810 Ft

GREE PULSE GWH09AGA-K6DNA1A INVERTER 2,5 KW KLÍMA SZETT

GREE PULSE GWH09AGA-K6DNA1A INVERTER 2,5 KW KLÍMA SZETT
GREE PULSE GWH09AGA-K6DNA1A INVERTER 2,5 KW KLÍMA SZETT
GREE PULSE GWH09AGA-K6DNA1A INVERTER 2,5 KW KLÍMA SZETT
GREE PULSE GWH09AGA-K6DNA1A INVERTER 2,5 KW KLÍMA SZETT
257 810 Ft
Hitelkalkulátor
Ha részletfizetéssel vásárolná meg a terméket, helyezze a kosárba, majd a fizetési módnál jelölje be Cetelem Online Áruhitelt.
Stadionklima.hu a Magyar Cetelem Bank Zrt. hitelközvetítője, a Bank a hitelbírálathoz szükséges dokumentumok meghatározásának, valamint a hitelbírálat jogát fenntartja. A Bank a pénzügyi szervezetek Magatartási Kódexének alávetette magát.
Részletek
Típus Oldalfali split klíma
Inverteres  Igen

Hűtés

 
Hűtési energiaosztály A++
Maximális hűtő teljesítmény (kW) 2.5 kW

Fűtés

 
Fűtési energiaosztály A+
Maximális fűtő teljesítmény (kW) 2.8 kW

Beltéri

 
Maximális beltéri zajszint 37 dB

Kültéri

 
Maximális kültéri zajszint 51 dB

Méretek

 
Szélesség(beltéri) 70.4 cm
Magasság(beltéri) 26 cm
Mélység(beltéri) 18.5 cm
Tömeg (beltéri) 7.5 kg
Szélesség(kültéri) 73.2 cm
Magasság(kültéri) 55 cm
Mélység(kültéri) 33 cm
Tömeg (kültéri) 25 kg

Gyártó: Gree
Modell: GWH09AGA-K6DNA1A Pulse


Leírás:

Hűtés

Hűtőteljesítménye 2,5 kW. G10 inverterének köszönhetően A++ energiaosztályba sorolják. Az inverteres technológiának miatt a készülék visszaszabályozza a teljesítményét, ha a helység lehűlt, így az energiafogyasztás minimális lesz.

Fűtés

Fűtőteljesítménye 2,8 kW. Fűtés rásegítésként javasoljuk Gree Pulse GWH09AGA-K6DNA1A klímaberendezést. Akár -15°C külső hőmérsékletig használható fűtés üzemmódban. Intelligens leolvasztással rendelkezik: Fűtési üzemmódban -5°C a kondenzátor lefagyhat. Ekkor működésbe lép az automatikus leolvasztás, ezáltal növelve a fűtés teljesítményét. Az intelligens leolvasztás funkció tökéletes leolvasztást eredményez, amennyiben a környezeti hőmérséklet a cső hőmérsékletével azonossá válik.

Wi-Fi

A Wi-Fi vezérlésnek köszönhetően a Gree Pulse GWH09AGA-K6DNA1A Klímaberendezést távolról is szabályozhatja, ki/be kapcsolhatja és az időzítőjét programozhatja.

Környezettudatosság

A Gree Lomo Plusz készülékek új, környezetbarát R32 hűtőközeggel üzemelnek.

7 fokozatú ventilátor sebesség állítás

Személyre szabhatja a klímaberendezés légáramnak a sebességét és ezzel kellemes hűtést biztosít a családnak.

Wi-Fi (2,4 GHz) vezérlés

Távolról szabályozhatja az eszköz ki és be kapcsolását, továbbá programozhatja az időzítő funkciót.

3D légáram

A 3D légáram technológia a levegő terelőlapátok függőleges és vízszintes beállítását teszi lehetővé, így a berendezés a lehető leggyorsabban képes lehűteni az adott helyiséget.

Távirányítóba integrált hőmérő (I FEEL)

Egy mini hőmérő a távirányítóban, érzékeli a környezetében a levegő hőmérsékletet és továbbítja a beltéri egységnek. Így a berendezés a ventilátor sebességet és a hőmérsékletet a távirányító elhelyezéséhez igazítja, ezzel maximalizálva az elérhető komfortérzetet.

Cold plasma szűrő

Hatékonyan tisztítja a levegőt, elpusztítja a baktériumok 90%-át. Semlegesíti a kellemetlen szagokat. A keletkező negatív oxigén ionok javítják a levegő minőségét.

Intelligens leolvasztás

A fűtési teljesítmény maximalizálása, a leolvasztási ciklusok optimalizálásával. A hagyományos leolvasztás az eltelt idő alapján indul. Pl. 50 perc elteltével 10 percig. A GREE I-Defrosting rendszer csak akkor kezdi el a ciklust, amikor arra tényleg szükség van, és csak addig, amíg megtörténik a tényleges leolvasztás.Így is ismerheti: GWH 09 AGA K 6 DNA 1 A Pulse, GWH09AGAK6DNA1APulse, GWH09AGA K6DNA1A Pulse, GWH09AGA-K6DNA1APulse, GWH 09AGA-K6DNA1A Pulse
 

Adatok
Cikkszám
GWH09AGA-K6DNA1A